#224 pelattiin paloheinässä 31.3.2012. latukohdat olivat vielä jäätyneessä sohjossa, muuten reitti oli lumeton. juoksu kulki hitaasti mutta varmasti 4.40 tavoitteella kuusi ensimmäistä kierrosta mutta sitten vei plantaari voiton ja hidastuin loppuaikaan 4.49. kantapääkipu muuttaa askellusta niin että en tule maahan päkilää vaan koko jalalla eikä askel rullaa yhtä hyvin kuin toisella jalalla. jos askel jää 10cm alamittaiseksi voi laskea montako ylimääräistä askelta mahtuu maratoniin.

#225 pelattiin tukholmalaislähiössä vällingbyssä 14.4. maratonmatkan järjesti kauhajoen maratoonarit. meriaamiaisella en ollut uskoa silimiäni kun laivan ikkunan alalitaan oli kertynyt jotain valkoista ja lisää näytti satavan taivaan täydeltä (yääk - ei enää yhtään hankimaratonia tälle vuodelle kiitos). räntää oli lähtöhetkellä viitisentoista senttiä ja lisää tuli koko ajan. juoksimme jonossa kuin köyhäntalonporsaat. puolessa välissä räntä muuttui vedeksi ja muodosti isoja lätäköitä. viimeisellä kierroksella sade muuttui paisteeksi ja asvaltti alkoi pilkottamaan. loppuaikaa ei ole vieläkään vahvistettu, se on jotain 4.20 paikkeilla.

#226 pelattiin maskussa seuraavana päivänä. räntäsateessa juoksentelu oli aikaansaanut astmaoireet eikä lääkitystä ollut tietenkään mukana. starttasin mönkijälähdössä tuntia ennen todellista starttia. juoksu kulki tosi raskaasti. etureidet olivat koko ajan jumissa, vatsa temppuili (kolme puskakeikkaa) ja kehkot pihisivät. maalissa olin ajassa 4.55. tästä viikonlopusta palautumiseen kuluikin sitten muutama päivä.

#227 pelattiin paloheinässä 21.4. lämpötila oli jo plussan puolella. osallistumispäätöksen tein tuntia ennen starttia ja maalissa oli ajalla 4.37. kaksi kierrosta johanneksen ja raimon kanssa, kaksi kierrosta karin kanssa, kaksi kierrosta tuulan kanssa ja kaksi kierrosta yksinään.